رعایت نکات زیر کمک شایانی به بهبودی شما می‌کند.برخی از این نکات با توصیه های عمومی مشترک است، که به معنای اهمیت بالای آن در بهبودی شما است.
1- بر حسب نوع غذا و ذائقه خود، غذا را با ادویه‌جاتی مانند: ‌زیره، نعناع ، دارچین(یک قاشق چایخوری از پودر یکی از آنها) و در صورت اطمینان از نداشتن زخم گوارشی، زنجبیل(نصف قاشق چایخوری) با هر وعده میل نمایید. 
2- از غذاهای سنگین و دیرهضم مانند گوشت گاو (به هر شکل و به هر مقدار) ،کله‌پاچه، حلیم،تخم مرغ آب‌پز کامل، کوکوسیب‌زمینی، ماکارونی، الویه، اجتناب کنید.
3- از غذاهای زودهضم بیشتر استفاده کنید. (گوشت بره- جوجه‌کباب- تخم مرغ عسلی ...)
4- از خوردن سالاد خیارگوجه، ترشی، دوغ و ماست اجتناب کنید.
5- از میوه‌های با مزاج سرد مانند: هندوانه، هلو، زردآلو، کیوی، خیار و گوجه بویژه بر روی غذا پرهیز نمایید.
6- غذا را با نمک شروع و با نمک به پایان برید. (اگر بیماری فشار خون ندارید). 
-7از خوراکی‌های مولد ریاح مانند حبوبات ،کمتر استفاده نمایید. در صورت تمایل به مصرف، قبل از طبخ، حداقل 12 ساعت در آب خیس نموده و در طی این مدت 3-2 بار آب آن را تعویض نمایید.
8- از ادویه‌جاتی مانند قرنفل (میخک)، هل و زعفران در طبخ غذا استفاده کنید.
9- از خوردن آب همراه غذا و تا 2 ساعت پس از آن اجتناب کنید (برای کاهش تمایل به آب، غذا را خوب بجوید و بدون عجله و با آرامش غذا میل کنید).
10- قبل از سیری کامل دست از غذا بکشید.
11- حداقل تا2 ساعت پس از غذا از خوابیدن اجتناب کنید.
12- از مصرف غذاهای سرد و مرطوب مانند آش ماست، آش دوغ، آش رشته و آش جو پرهیز کنید.
13- از انواع fast food بویژه سوسیس، کالباس و همبرگر جداً اجتناب کنید.
14- اگر دچار ضعف هضم و نفخ زیاد هستید از ورزش روزانه با معده کاملاً خالی به مدت 20-15 دقیقه غافل نشوید.

البته اگر با انجام موارد فوق بهبودي حاصل نشد حتما با يك متخصص طب سنتي مشورت كنيد

سالم و تندرست باشید.